Semua orang perlukan Side Income

Setuju tak dengan tajuk kat atas?

Kalau ada kata tak, saya memang tabik spring kat awak sebab di kala tol baru naik, GST, harga barang naik, awak masih rilek je.....

Ataupun EGO? Hehehe...Udah-udah ler dengan anggapan 'I will be OK with this present state of economy'..











Jika anda mencari side income di Malaysia atau negara lain, JEJAK JUTAWAN Shaklee adalah salah satu platform untuk ketahui peluang perniagaan dengan Shaklee. Pegi je dengar....pastu decide :)

Ahad ni bakal berlangsung Grand Business Opportunity Meeting (GBOM). Open untuk distributor bawa prospek...

Masa sesi tu, akan ada beberapa orang yang berkongsi kisah kejayaan mereka dengan Shaklee....kadang saya sendiri pon rasa inspired. Ada yang dah dengar banyak kali.....tetapi ada rasa terbakar....

Pada masa yang sama, ini peluang saya dan SID lain untuk mencuba strategy baru.....iaitu OFFLINE MARKETING. Kalau dulu, kami rasa syok sebab tak perlu nak approach orang sebab orang datang kepada kami, hasil daripada sharing di alam maya. 

Tetapi bila semakin ramai rakan online dah menjadi downline atau customer, kita akan mula berasa market tepu....padahal kita belom mencuba cara baru yang lain. 

Saya mendapati, jika sehari saya bercakap dengan 5 orang, 2-3 orang masih belom menjadi ahli Shaklee, ada yang belom pernah mencuba, dan ada yang tak pernah dengar tentang Shaklee. So...masih rasa tepu ke? Berjuta orang yang kita berpeluang untuk reach dan bantu :)

Nanti saya akan kongsikan tips macam mana nak bermula offline.

Jejak Jutawan Shaklee: GBOM October



Post a Comment

www.CodeNirvana.in

Translate

Total Pageviews

Copyright © Now I Love Vitamins.....!! | Designed By Saminu Eedris