Kulit flawless dengan Shaklee Nutriwhite


Nutriwhite Whitening Lotion (Sunblock) and Essence



Nak citer sikit pasal dua product Nutriwhite nih. 

Yang lotion tu dah botol ke-2. Sangat best sebab:
- tak berminyak
- tompok jerawat/jeragat sangat drastic berkurang
- kulit lembab je

Yang essence ni botol pertama, tapi masyaallah....mmg bertambah2 berkesan kalau guna ni. Sebab baru guna kurang dua bulan and lately I perasan muka I makin glowing mowing. Ok laa....statement agak perasan and syok sendiri....tapi mmg perasan semakin cepat effect dia. It also helps to renew skin cells....sebab tu glowing mowing. Haha. 

Tapi apa2 pon, product Nutriwhite ni selamat dan halal....dan ofcourse sangat berkesan! 

Percaya tak, yang bahan-bahan yg premium ni Shaklee ambik dari 16 buah negara! WhiteN-16 yg bertanggungjawab utk kurangkan melanin yg sedia ada, adalah campuran 16 nutrien botani is actually patent pending okeh. Berapa banyak syarikat yang ada patent untuk skin care? Tak banyak kecuali company hebat2 je. 

Perghhhh! This is by far the best skin care for me! Kalah SK Dua! Hahaha....


Bahan-bahan yang terdapat dalam NutriWhite Shaklee:

Gabungan 16 ramuan botani yang mujarab:
  • Bearberry – meringankan, melegakan dan mengurangkan keradangan
  • Soybean – mencerahkan, melembutkan, melembap dan mengurangkan tompok
  • Skullcap – meringankan, mengurangkan keradangan dengan flavonoid
  • Beech Tree – meringankan, meningkatkan proses semulajadi dan melegakan kulit
  • Strawberry Begonia -mencerahkan dan pigmentasi
  • Mullberry – mencegah kerosakan kulit dan melembap
  • Peony – mencerahkan, melembapkan dan mengurangkan keradangan
  • Rosemary – mengetatkan, merangsangkan dan mengurangkan keradangan
  • Aloe Vera – melegakan, melembapkan dan keradangan
  • Mountain Arnica – mengurangkan keradangan dengan flavones
  • Cat’s Claw – menegangkan dan menyegarkan dengan cotechin
  • Kudzu Leaf & Roots – menegang dan mengurangkan keradangan
  • Linden – menyuburkan dan menghidrat di peringkat dalam
  • Marshmallow – melembapkan dengan tanin
  • Seaweed – mengeluarkan, memelihara dan menegangkan
  • Green Algae – menyahtoksin dan melembapkan

Bagaimana NutriWhite Shaklee Bertindak? Sistem NutriWhite Bertindak Dengan 5 Cara

Mencegah – Melindungi kulit secara aktif daripada sinar UV, cahaya matahari, dan alam sekitar (yang mana dapat menggelapkan kulit)
Mengurangkan – Mengurangkan penghasilan pigmen hitam pada kulit daripada menjadi gelap. Hasilnya:-
  • Kulit lebih cerah dan berseri
  • Mengurangkan warna kulit yang tidak sekata
  • Dengan penggunaan yang berterusan, kulit wajah kelihatan lebih sempurna
Menyekat – Menyekat pemindahan pigmen hitam daripada dasar sel kulit ke lapisan atas untuk mencegah kemunculan tompok hitam
Mencerahkan – Mencerahkan warna melanin yang sedia ada serta tompok hitam. Juga menyerlahkan warna kulit secara keseluruhan.
Memperbaharui – Memperbaharui dengan menghilangkan sel mati yang mengandungi melanin berlebihan agar kulit cantik berseri.
Set penjagaan kulit NutriWhite Shaklee ini sangat berbaloi-baloi. Ianya boleh bertahan lama. Sangat menjimatkan bila menggunakan NutriWhite Shaklee ni. Ada beberapa pengguna NutriWhite Shaklee mengatakan set ini setanding dengan jenama mahal produk penjagaan kulit yang lain. Malahan, NutriWhite Shaklee lebih hebat dan kesannya lebih baik. Layankan dulu testimoni pengguna NutriWhite Shaklee.

NutriWhite Shaklee Setanding SKII Essence Miracle Water

Hari ni saya nak share pengalaman saya menggunakan Softener Nutriwhite.Before this saya memang suka bertukar-tukar produk. (Selalu terpengaruh dgn iklan). Alhamdulillah kulit tiada masalah walaupun selalu tukar-tukar.Dipendekkan cerita, early last year I decided to try SKII’s Miracle Water. Yg ni terpengaruh dgn kakak sebab dia dah guna bertahun-tahun. Harganya nearly RM400.Saya memang pakai consistent selama setahun tu, tapi tak nampak apa-apa kesan pun. (Or maybe saya yg tak perasan?)Bulan Mei yg lepas saya try beli Softener ni. Memang best!Result:
Kulit between bawah mata n hidung tu dah tak kasar! Sangat2 berbeza daripada before this. Memang boleh rasa dengan jari perbezaannya! Pores pun nampak macam mengecil (part ni maybe lambat sikit kut).Kalau dulu wajib scrub kat bahagian tu n sekitar hidung utk menghilangkan sel-sel kulit mati. Sekarang tak perlu scrub beriya. Scrub gitu-gitu je dah cukup. Semalam pun dapat feedback from one of my friends yg try Softener ni last week. Within 4-5 days dia dah rasa kesannya. Today dia nak try Cleanser pulak.
Alhamdulillah kami dah jumpa produk yg boleh menghaluskan kulit dan mengecilkan pores yg sesuai dengan kami. Anda bagaimana?
Maria Abas (fb/maria.hjabas)

petang tadi jalan2 kt klcc after office hour ngan pakwe… singgah kat booth S*2 kt tgh2 klcc…so tanye la, siap demo2 produk moisturizer, serum ngan air M******, mmg texturenya syiok but… telan air liur each item 300 ringgit and above, belum whole set 1.4K ringgit kalo tak silap… masa Shaklee National Conference, ada try demo NutriWhite, I like texture skincare NutriWhite especially overnight cream NutriWhite, texturenya sama feel smooth dan soft macam M****** water S*2 and the best part is the COST, without breaking the bank…tunggu end of month ni, gerenti nak dapatkan NutriWhite…Jojo L S (fb/jojo.samana)

Testimoni Nutriwhite Setanding SKII
Testimoni Nutriwhite Setanding SKII Testimoni Nutriwhite Setanding SKII



 NutriWhite Shaklee Menjimatkan

syukur alhamdulillah.. mmg serasi ngan kulit wajah.. dah lebih 3m saya pakai.. baki dye pun banyak lagi tu.. mmg jimat sesangat…Zaza Zainal (fb/zazashaklee)

Saya pakai cleanser tu dah 9 bulan tak habis lagi. cuci muka 2x sehari. Memang jimat! Hehe. Dulu kat hidung banyak white heads, everyweek wajib kena buang. Now jarang sangat kena buang sebab ia exfoliates juga Best! pakai sikit je skali cuci sebab concentrated.Nadiah Suhaidi (fb/nadiah.suhaidi)

Testimoni Nutriwhite Menjimatkan




Muka Licin Dan Bersinar Dengan NutriWhite Shaklee

Daily defense essence tu mcm cecair ringan (saripati) utk hilang kekusaman wajah..ini setakat yg pakai dimuka.. best tak melekit. Ini kita pakai siang Lotion spf tu mcm krim sunblock. Sedikit melekit tp x membuatkan wajah berjerawat. Paling best nutriwhitenya overnight cream. Pakai malam je. Muka nampak bersih dan glowy.Aidil Farina (fb/aidil.farina)

hepi sgt arini pakai NUTRIWHITE……x kusangka dan x kuduga baru 2 kali pakai dah ada org tegur…Na pakai aper muka nampaK CERAH BERSERI jer!!!!alhamdulillah….Nazirah Kamal (fb/profile.php?id=100000642297237)

I just love my new skin care set – Nutriwhite Shaklee!first day pakai dah rasa lembut aje kulit..best sgt!Beeha Yunos (fb/beeha4211)

Pagi tadi bangun dari tidur, Mr Hubby terus cakap, “muka Lia nampak licin dan berseri..selalu berseri je takde licin bebenor camni..” hehe..ai senyum je, ” yea ke Bang..?..hehe..NUTRIWHITE lah tuuuu..hehe..” ..pastu suami balas, “suka Abang tengok..” (wahhhh..!! dalam hati kembang semangkuk! )hehe..Nak tahu tak, saya gunakan Set Nutriwhite ni baru 3 hari tapi suami dah tegur perbezaan kulit saya..haiiii…hati manalah tak ‘meloncat’ bila suami tersayang dah puji kan kan kan? giller best..! (^_^) Lia Ummilrfan (fb/Lia.UmmiIrfan)

NutriWhite Shaklee Menjamin Kualiti

hihihi..ok ok…bg masa sy pakai dulu ye sbb sy ni pun 1st timer…..hanya 2 produk je yg sy br guna shaklee ni…set muka dgn vivix….sy mula btukar kat shaklee ni pun lps baca 1 research yg dbuat….dr situ br sy sedar yg slama ni suplement yg sy makan nak memenuhi piawaian sbenarnya…dan yg buat sy tkejut…multivitamin brand shaklee berada d ranking yg ke 6 dr 100 produk yg diuji. dan shaklee memenuhi vitamin yg sbenar…bkn kimia 100pesent…..top 5 brand tbaik tu pun susah nak jumpa kat msia…sejak tu sy mula blajar mengenali shaklee ni…hihihi..

Hana Zaira (fb/hanya.zaira)

1 comments:

kaum wanita memang berkenan ni
mereka suka sangat jaga kulit agar kelihatan putih berseri

Reply

Post a Comment

www.CodeNirvana.in

Translate

Total Pageviews

Copyright © Now I Love Vitamins.....!! | Designed By Saminu Eedris