Harga Minyak Naik Lagi!!!

Naik RM 0.20 sen bukan sikit okeh. Itu baru minyak. Benda lain yg bakal naik....lagi la banyak. 

Kalau org makan gaji, setiap tahun ada kenaikan kan. Adakah ia cukup untuk mengcover kenaikan ni? Bagi yang takde kenaikan, atau ngam2 lagi la parah. Bila masa nak simpan duit untuk savings?

Bak kata omputeh, "Focus on the solutions, not the problems". Sebab kalau kita dok bong bang bong bang pasal kenapa government 'kurangkan subsidi', takkan ke mana. Buat stress je and bertambah kedut nanti. 

Kalau you all nak mencari jalan keluar, antara yang mudah ialah mempunyai side income. Kalau perniagaan lain mungkin perlukan modal besar. So saya nak suggest Shaklee. Bukan sebab saya apa2, tapi saya sendiri dah merasai macam mana Shaklee bantu hidup keluarga saya sehingga saya skrg seorang WAHM. 

Boleh message atau PM. For start, boleh join projek RM500. Amount ni ok kan untuk side income...tak perlu pikir ribu2 lagi :)



Post a Comment

www.CodeNirvana.in

Translate

Total Pageviews

Copyright © Now I Love Vitamins.....!! | Designed By Saminu Eedris